Névadónk

Ipolyi Arnold (1823 - 1886)

A 19. századi magyar kultúrtörténeti kutatások úttörő alakja, aki az első összefoglaló munkát írta a magyar mitológiáról.

1823 októberében született Stummer Ferenc főszolgabíró és felesége, Szmrecsányi Arzénia legidősebb gyermekeként.

Tudjon meg többet névadónkról Ipolyi Arnoldról

Ipolyi Arnold Alapiskola

Sok szeretettel köszöntöm Önt az Ipolyi Arnold Alapiskola honlapján.


Molnár Barnabás - iskolaigazgató


FIGYELEM! AZ ISKOLA ZÁRVA!

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Beíratás az Ipolyi Arnold Alapiskolában

A Szlovák Köztársaság oktatási, tudományos, kutatási és sportminisztere a Tt. 245/2008-as, a köznevelésről és közoktatásról, valamint egyes törvények módosításáról és kiegészítéséről szóló törvénye 150. §-a 8. bekezdése értelmében 2020. március 30-tól visszavonásig felfüggeszti az iskolai oktatást azzal, hogy a feltételekhez és lehetőségekhez mérten az iskolaigazgatók elektronikus kommunikáció útján az iskola tanáraival biztosítják a tanulók önképzését, valamint a következőképpen határozza meg a 2019/2020-as tanév rendjét:

Az alapiskolákban a 2020/2021-es tanévre való beiratkozásra 2020. április 15-től április 30-ig kerül sor. A beíratás az Ipolyi Arnold Alapiskolában e határozattal összhangban tehát

április 15-től április 30-ig elektronikus formában lesz megvalósítva!!!


A beiratkozással kapcsolatos pontos információk április 15-től lesznek elérhetőek az iskola honlapján, ill. Facebook-oldalán!


A Közegészségügyi Hivatal határozata alapján a kormány eltörölte a kilencedik osztályosok szintfelmérő monitortesztjét, a Tesztelés 9-et is.

További intézkedések: A középiskolai felvételi kérelmeket május 15-ig lehet leadni, az orvosi igazolás felmutatásától ezúttal eltekintenek, hogy a diákok ezzel sem terheljék az orvosi rendelőket. A középiskolai felvételikre legkésőbb június 30-ig kerül sor.

A távoktatás minél szélesebb körben való megvalósítása érdekében létrehozzák az www.ucimenadialku.sk oldalt, amelyen a tanárok és a diákok, valamint a szülők is megtalálják az oktatási tervnek megfelelő tananyagokat. A közmédia kettes csatornája 9:15 és 11:00 óra között oktatási anyagokat, előadásokat és kisfilmeket fog vetíteni. Gröhling oktatási miniszter azt is bejelentette, hogy jelenleg igyekeznek elérni, hogy június 30-ával le tudják zárni a tanévet az alap- és középiskolák esetében.

Ismételten felhívjuk iskolánk tanulóinak és azok szüleinek figyelmét, hogy a hagyományos tanítás felfüggesztése nem szünetet jelent. A tanulók továbbra is elektronikus elérhetőségeken keresztül megkapják tanáraiktól a feladatokat, amelyeket meg kell oldaniuk, meg kell tanulniuk.

Kérjük Önöket, hogy vigyázzanak gyermekeikre és családtagjaikra, vegyék komolyan a jelenlegi korlátozásokat! A gyerekek tartózkodjanak otthon, fokozottan figyeljenek a higiéniai előírások betartására, hogy minimális legyen a fertőzésveszély. Kérek mindenkit, hogy viselkedjünk felelősségteljesen!

Tisztelettel: az Ipolyi Arnold Alapiskola igazgatója, Ing. Molnár Barnabás


Ajánlja fel adója 2%-át!


„NYELVI SZAKTANTERMEK, ISKOLAI KÖNYVTÁRAK, KÜLÖNFÉLE SZAKTANTERMEK ÉPÍTÉSE ÉS MŰSZAKI FELSZERELTSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE AZ ALAPISKOLÁKBAN"

Modern segédeszközökkel oktatni az új generációt az Ipolybalogi Ipolyi Arnold Alapiskolában

A 302000 - Integrált Regionális Operációs Program keretén belül, Specifikus cél: 2.2.2. Az alapiskolás tanulók kulcskompetenciáinak fejlesztése, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.


„Modern művelődés a tudásalapú társadalom számára/
A projekt társfinanszírozója az EU“

Az új generáció oktatása modern eszközökkel

A pályázat az Oktatás operatív program „A hagyományos iskola modernizálása“ (1.1 sz. intézkedés) keretében az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.


Vissza az oldal tetejére


SzakkörökEseménynaptár

2020. Április
HKSCsPSzV
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
Eseménynaptár vezérlő elemek

Gyakran ismételt kérdések

Milyen programokat kínál az iskola tanítás után?
A tanítási órák után képzett nevelőnők segítenek a tanulóknak felkészülni a következő napra.
Az iskolában van meleg ebéd?
Igen. Az iskolai konyhán minden nap meleg ebéddel várjuk a gyerekeket.
Meddig tart a tanítás?
A tanítás reggel 07:40 órakor kezdődik, a legtöbb esetben délután 14:25 órakor fejeződik be.
  • Még több kérdés

Képgaléria