2011.03.23.,31. - Kiütőverseny – járási és regionális forduló, 2011.04.01. - Futball - járási forduló


Kiütőverseny – járási forduló, Nagykürtös


Elérkezett március 23-a, a járási kiütőverseny időpontja.

Izgatottan várakoztunk az autóbusz-megállónál. Végre, 7.25-kor elindultunk. Útközben arról beszélgettünk, hogy ki mit hozott enni, és ki mennyire izgul. Az út gyorsan eltelt. A buszmegállótól gyalog mentünk a tornaterembe. Útközben találkoztunk a csalomjai csapattal. Velük összebarátkoztunk, mert egy öltözőben öltöztünk. Beléptünk a tornaterembe, és mindjárt sorakozót fújtak. Ismertették a szabályokat, és azt, hogy melyik csapat fog egymással játszani. A csapatok nagyon jól játszottak. Nagyon sok ismerős arc tűnt fel. Sok izgalmas játékot játszottunk. Szerencsére minden mérkőzést megnyertünk. Továbbjutottunk a regionális fordulóra, amelyre március 31-én került sor.

Boldogan érkeztünk haza. Jó helyezésünkért dicséretet kaptunk.


Kiütőverseny – regionális forduló, Málinec


Március 31-én 6.00-kor különjárattal indultunk el Málinecre. A csapat kicsit hiányos volt, mert egyik csapattársunk nem jött el.

Az út nagyon hosszú és fárasztó volt. Az autóbuszban nagyon sokan aludtak vagy pihentek. Mikor megérkeztünk, az öltözőbe kísértek minket, ahol átöltöztünk. Felállt a négy csapat. Sajnos a cserejátékosokat nem engedték játszani, mivel fiatalabbak voltak, mint mi. Emiatt minden játékban két pont hátránnyal indultunk. Ezen a versenyen is nagyon izgultunk, de mérgesek is voltunk egyben. Három mérkőzést játszottunk, abból kettőt megnyertünk, és egyet elvesztettünk a hiányzó játékos miatt. Így is a 2. helyezést sikerült elérnünk. Kiosztották a diplomokat.

Hazafelé nagyon jól éreztük magunkat, énekeltünk, ettünk és integettünk az embereknek. Ráadásul Nagykürtösön megálltunk egy üzletben, ahol mindenki bevásárolt. Mindenki nagyon jól érezte magát.


Gergely Fanni, 6. osztály


Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére