2015.03.17. - Kerületi asztalitenisz csapatverseny - Kálnó

A járási asztalitenisz-csapatverseny megnyerése kötelező feladat volt a fiúk számára, nem nagyképűségből, hanem az idei formájuk erre vallott. Nem is okoztak meglepetést, veretlenül, sima mérkőzéseken hozták a papírformát! A 9 csapat közt nem akadt olyan, aki csak megszorongatott volna sem! Készülhettünk a nagyobb és komolyabb megmérettetésre a kerületi fordulóra! Egy hetünk volt a felkészülésre, de elégnek bizonyult.

A kerületi asztalitenisz-csapatversenyen 12 csapat közül csak a későbbi győztes Garamszentkereszt (Žiar nad Hronom) csapatától kaptunk ki, kár, hogy már az elődöntőben összekerültünk velük! Az sem mellékes, hogy két korosztályos válogatott játékosuk is volt, akik extraligát pingpongoznak!!! Így is sikerült azért meglepni a mezőnyt és a szépen csengő 3. helyezéssel tértünk haza Kálnóból (Kalinovo)!

A csoportunkban vertük Újbánya (Nová Baňa) és Breznóbánya (Brezno) csapatát, majd a négy közé jutásért a Gaštanová utcai fiúkat Besztercéről! Sajnos a sorsolás tovább nem kedvezett, hiszen az áhított döntőbe kerülésért Garamszentkereszt csapatával kerültünk össze! A vereség csak erőt adott a harmadik helyért vívott csatában, ahol a hazai Kálnót vertük 4:0 arányban! Gratula a fiúknak még1x!!! Respect!!! A csapat tagjai: Súth Ákos, Dobos Alex, Klinko Gergő és Tóth Ricsi

Stricho József

Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére