2017.06.14. - Vác - Gokart

Nekem nagyon tetszett ez a nap a váci gokartpályán. Már másodszor voltam itt, és most is ugyanolyan jól éreztem magam, mint egy évvel ezelőtt. A pálya nagyon jól van kialakítva. Szeretek mindig újdonságokat megismerni, szeretem a gyorsaságot, szeretek vezetni. Remélem jövőre is eljuthatok ide, de ha nem is lesz rá lehetőségem, nyáron, a szünidőben biztos ellátogatok ide. Köszönöm a lehetőséget, hogy eljuthattam ilyen érdekes helyre, felejthetetlen élmény volt.

Nati

Én most voltam először gokartozni, és nekem nagyon tetszett. Szerintem könnyű megtanulni, a gokartautó vezetését, nagyon jó élmény volt az egész gokart. Nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta. Ha a suliból nem mentünk volna, azt se tudnám mi az a gokart, és soha nem szereztem volna egy ilyen jó élményt. Jövőre is szeretnék újra menni. És még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönjük ezt a délelőttöt/délutánt!!!

Kitti

Nekem nagyon tetszett ez a nap. Ha nem lett volna ez a lehetőség, hogy elmegyünk a suliból, akkor nem tudtam volna kipróbálni a gokartozást. Szereztem rengeteg jó élményt, nagyon szépen köszönöm ezt a napot Béla bácsinak. Nagyon szeretnék jövőre is elmenni. Nagyon szépen köszönöm még egyszer ezt a szép napot. És mindent megteszek majd azért, hogy jövőre is mehessek.

Merci

Már második alkalommal voltam itt, a gokartpályán, és ugyanúgy nagyon nagy élmény volt, mint tavaly is. Tetszett a gokartozás, nagyon jó volt. Remélem még harmadszor is elmehetek. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! 

Anna

Reggel izgatottan ébredtünk, mert tudtuk, hogy aznap nem tanulunk, gokartozni megyünk. A hosszú út után végre megérkeztünk. Két bemelegítő kör után A, B, C, D csoportokra osztódtunk, és vártuk, hogy sorra kerüljünk. Az időmérőn után megtudtuk, hányadik helyről indulunk a versenyen. A verseny után a kiértékelés következett, majd fáradtan, és új élményekkel gazdagodva mentünk haza. Köszönjük, Béla bácsi!

Hlavács Ricsi, 8. o.

Az előző évekből sok jó emlékünk van a váci gokartozásról, és az idén sem volt unalmas ez az akció. Reggel örömmel érkeztünk a gokartpálya már ismert területére, ahol ismét nagy szeretettel köszöntöttek minket is mint az alapiskola végzős diákjait. A nap folyamán többször is beülhettünk a gokartokba, de a legizgalmasabb pontja a napnak az időmérőt követő verseny volt, ahol tanárainkkal együtt versenyezhettünk. Köszönet Béla bácsinak, hogy megszervezte ezt a napot nekünk, a váci gokartoktatóknak, valamint az egész nap szervezőinek. Köszönjük, hogy az elmúlt években is fogadtak minket, és nagyon sajnáljuk, hogy többet az alapiskolából már nem jöhetünk, de reméljük, hogy azért még ellátogatunk ide a jövőben.

Köszönjük szépen: Bojtos Cintia, Csáky Máté, Hegedűš István és Ivanics Nikolett, az ipolybalogi alapiskola 9. osztályos tanulói

Elmentünk gokartozni. A hetedikből, a nyolcadikból, a kilencedikből voltak gyerekek kiválasztva. Busszal mentünk. Mikor odaértünk, bemutattak egy prezentációt a szabályokról. Utána kiválasztották a csapatokat. Volt két bemelegítő kör, egy időmérő és egy versenykör. A körök nyolcpercesek voltak, csak a verseny volt 15 körös. Volt A, B, C, és D csapat. Én a B-ben voltam. Mikor mindenki végzett, elindultunk haza. Nagyon jól éreztük magunkat, és remélem, jövőre is mehetünk.

Velebný Réka

Voltunk gokartozni. Nagyon jó volt. Az elején megmutatták a szabályokat, utána elkezdtük a szabadedzéseket. Végül az időmérőn nem túl jól teljesítettem, és a C csoportba kerültem. A versenyen 3. helyről indultam. A rajtnál megszereztem a 2. helyet, végül 1. lettem.

Gyurász Sven

Egyik nap elmentünk Vácra gokartozni. Vácon egy elméleti oktatás után egyből mentünk 2 szabadedzést és egy időmérőt meg egy versenyt. Voltak gyorsabb és lassabb autók. Szerencsére én jó autót kaptam. A versenyen a B kategóriában a 3. lettem. Remélem, jövőre is mehetek.

Velebný Roland

Reggel izgatottan ébredtünk, mert tudtuk, hogy aznap egy jutalomkiránduláson vehetünk részt. Beültünk a buszba, de egy kicsit meglepődtünk, mert a leghátsó ülésekre mind befértünk, elül pedig szinte senki nem ült. Gyorsan odaértünk, mert énekeltünk, és beszélgettünk egész úton. Mikor odaértünk, egy kicsit megszeppenve mentünk be, de hamar megszoktuk az új környezetet. Először megnéztünk egy videót a szabályokról. Aztán 4 csoportra osztottak minket, és kezdődhettek a bemelegítő körök. Minden csoport kétszer mehetett. Azután újabb 4 csoportra osztottak, és az időmérőben már az új csoportunkkal mentünk. Az időmérő után kezdődhetett a verseny. Mentünk egy felvezető kört, és beálltunk a helyünkre. Végül Sveni után értem be a célba, így a 2. helyen végeztem a C csoportban. Szerintem mindenkinek nagyon jól érezte magát, és nekem is nagyon tetszett.

Hlavács Réka

Ezen a napon nagyon jól éreztem magam, és szerintem mindenki. Busszal mentünk, és nagyon meleg volt benne. Mikor megérkeztünk, mindenki nagyon izgatott és boldog volt. Majd egy kedves bácsi elmagyarázta, hogy miket fogunk, illetve miket nem szabad csinálnunk. 4 csapat volt. Először 2 bemelegítő kört mehettünk. Ezután következett az időmérőfutam és végül a végső kör. Amikor meglettek az eredmények, a kihirdetés következett. A nyertesek érmet kaptak, ám én sajnos nem voltam elég gyors, ezért nem kaptam érmet, de ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam. Elbúcsúztunk, és megköszöntük, hogy részt vehettünk egy fantasztikus kalandban, majd elindultunk haza. Remélem, jövőre is részt vehetek ezen.

Csáky Katinka

Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére