2019.03.22. - Óvodások III. Találkozója

2019. március 22-én immáron 3. alkalommal került megszervezésre az Óvodások Találkozója az Ipolyi Arnold Alapiskolában. A környékbeli óvodák közül Ipolybalog, Inám, Keszi és Kelenye óvodásai látogattak el az eseményre.

A napot az alapiskola és a művészeti iskola tanulóinak műsora nyitotta meg, ahol játékos, mesés, táncos, komoly műfajokkal találkozhattak az óvodások. A tapsokból ítélve nagyon tetszett a műsor a jelenlévőknek. Majd tízóraival vártuk a gyerekeket, a szülőket pedig kisebb megvendégelésre invitáltuk az Ipolyi Arnold-terembe, ahol az igazgató úr bemutatta az iskolánkat. Folytatásként a gyerekek ugrálóvárazhattak, rajzolhattak, színezhettek, feladatokat oldhattak meg játékosan, mesét nézhettek, és a Virrantó autóbuszban játszhattak. Ezt a csodálatos napot közös ebéddel zártuk, ahol a szülőket gyermekeikkel, pedagógusokkal szívesen láttunk. Majd a gyerekek egy kisebb emlékcsomaggal térhettek haza.

Ez a nap nem jöhetett volna létre, ha nincs a szülői szövetség és a jó viszony az iskola pedagógusaival. Köszönet a diákoknak és a felkészítő pedagógusoknak a nagyszerű műsorokért, az SZSZ-tagoknak az előkészületekben való segítségért, a szakácsnőknek az ebédért és nem utolsósorban a 9-es tanulóknak a kicsikkel való foglalkozásért jár nagy köszönet.

Nedela Tímea

Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére