2022.11.25. - FF30 - Tantárgyversenyek - Ipolyság

2022.11.25-én a Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskola megalakulásának 30. évfordulója alkalmából szervezett tantárgyversenyen iskolánk diákjai is megmérettették magukat.

A rajzversenyben Kovács Anna Elizabet (8.o) munkáját különdíjjal jutalmazta a háromtagú zsűri.

Versmondásban Jámbor Zoé (2.o), Pölhös Izabella (3.o) Cseri Emma (4.o), Gyurkovics Jázmin (5.o), Csáky Márton (7.o) és Kovács Anna Elizabet (8.o) képviselte iskolánkat. Tehetséges szavalóink a zsűri döntése alapján valamennyien ezüst sávos minősítésben részesültek.

Az angol fordítói verseny három meghirdetett kategóriája közül az alapiskola 8. és 9. osztályosai képviseltették magukat. Budai Brigitta 8.osztályos tanulónk lett a verseny legjobbja, Péter Tamás (8.o) a 2.helyen végzett, Petrezsil Denis (9.o) pedig sikeres megoldó lett.

Az énekverseny az iskola kápolnájában zajlott. Iskolánkat 6 dalos pacsirta képviselte, akik a háromfős zsűri (Lőrincz Sarolta Aranka, Berekné Baltazár Aranka és Csáky Máté) értékelése alapján a következő besorolásban végeztek: Dobos Selina (2.o) arany sávos, Lukács Hanna (3.o) kiemelt arany sávos és Rados Franciska (6.o) szintén arany sávos lett.

Ezüst sávos besorolást kapott:

Stricho Maya Bella (6.o) és Bakos Kincső (7.o) Fricz Flóra (7.o) pedig kiemelt arany sávos minősítést kapott, illetve a zsűri különdíját is ő hozta el.

A helytörténeti versenyen az előzetes felkészülést igénylő tudáspróba-tesztet és egy diákok által kiválasztott helyszínt vagy művészettörténeti emléket kellett bemutatni prezentáció formájában. Tanulóink itt is sikeresnek bizonyultak, hiszen a háromfős csapatversenyen Velebný Bence (9.o), Klacso Laura (9.o) és Rados Boglárka (9.o) Balogi kalandorok csapata a dobogó 3.helyén végzett.

A versenyekbe aktívan bekapcsolódó tanulóinknak köszönjük kitartó munkájukat, szívből gratulálunk a csodás eredményekhez, és további sikeres versenyzést kívánunk!

-csb-

Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére