2024.03.18-22. - Úszótanfolyam - Gyűgy

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy úszótanfolyam...

2024. március 18-tól 22-ig negyedik osztályos tanulóinkkal úszótanfolyamon vettünk részt Gyűgyön. Volt benne sok nevetés, móka, szórakozás, olykor harc és küzdelem. De megérte. Azon túl, hogy megkaptuk a gyors-, mell- és hátúszás alapjait, a rengeteg közös program még inkább összekovácsolta a csapatot. Egy biztos, egy élményekkel teli hetet töltöttünk együtt egy szuper helyen, szuper emberekkel. Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk!

Köszönjük Bolgár Erika tanító néninek a sok fotót és a rengeteg segítséget, Jutka néninek a szerető gondoskodást és szakszerű pátyolgatást, Luci néninek a kisegítést, Tibi bácsinak, Évi néninek és Marika néninek az utaztatást. S nem utolsó sorban köszönjük szüleinknek, hogy az úszótanfolyam anyagi részét biztosították. Majd ha nagyok leszünk, megháláljuk! Vége volt, de nem mese volt! Igaz volt!

Úszótanfolyam - 4. nap

Egy újabb izgalmas nap van mögöttünk. Ma már hátúszással is szeltük a hullámokat. Egyre ügyesebbek és bátrabbak vagyunk. Az égiek is kegyesek hozzánk, így tettünk egy jó kis sétát a szikrázó napsütésben. Bandukoltunk, gyíkokat kergettünk, találkoztunk "városi" cincérekkel is. A napot a kihagyhatatlan búcsúbulival zártuk. De hogy ott mi történt, az maradjon a mi titkunk Folyt. köv.

Úszótanfolyam - 3. nap

A napok gyorsan telnek, de bírjuk a tempót. Ma is leúsztuk a magunkét. Egyre otthonosabban mozgunk már a vízben. A gyorsúszás után bepillantottunk a mellúszás rejtelmeibe is. Lesz belőlünk valami...

Úszótanfolyam - 2. nap

Ma újra vízre szálltunk. Délelőtt tökéletesítettük a siklást, délután megkezdődött a gyorsúszás előkészítése. Minden vízipóklány és vízipókfiú kiválóan teljesített. Harcoltunk, küzdöttünk, ahogy kell. Szem ma sem maradt szárazon. (És nem a sírástól ) Folyt. köv.

Úszótanfolyam - 1. nap

Ma elkezdődött a várva várt úszótanfolyam. Nagy kíváncsisággal és még nagyobb izgalommal érkeztünk Gyűgyre. Egy kiadós körbenézős séta után belevetettük magunkat a "mély vízbe". Lassan ismerkedtünk és barátkoztunk vele. Reméljük, barátok maradunk továbbra is... Folyt. köv.

Hugyecz Zolcer Erika

Kapcsolódó dokumentumok

Vissza az oldal tetejére